20 april 02:38

Aanleveren

386A4539

Nieuw gezondheidscentrum vult jarenlang leegstaande ruimte op

Het Gezondsheidcentrum Herenwaard is onlangs geopend. Het pand met een 2600 vierkante meter tellende vloeroppervlakte stond vanaf het begin van de bouw al die jaren leeg achter het winkelcentrum bij Keizerswaard. Vorig jaar meldde Cortese HealthCare VI, een beleggingsfonds gericht op eerstelijns gezondheidscentra, om het te verbouwen tot een gezondheidscentrum.

In de maanden daarna werd het pand omgebouwd tot het gezondheidscentrum Herenwaard naast de oogkliniek van Oog op Zuid. Eindelijk zijn de bezoekers, met name aan het Keizerswaard, verlost van die lege ruimtes waar jaren tegenaan werd gekeken als men daar passeerde. Er zijn nu meerdere organisaties in gevestigd, namelijk een Huisartsenpraktijk Herenwaard, deze valt onder Centric Health NL. Het team van praktijk Herenwaard levert huisartsenzorg aan 4900 patiënten. 

Daarnaast is er een Fysiotherapie Rijnmond gevestigd met 5 behandelkamers. Rijnmond Fit heeft daar een oppervlakte van 120 vierkante meter tot beschikking. Daar kunnen 150 leden gebruik van maken 24/7 per dag. Een apotheek is daar ook aanwezig, hoewel deze nog niet geheel gereed is. Ook op deze locatie gaat men samenwerken met RondOm Podotherapeuten. Als laatste kan men ook terecht voor een huidbehandeling bij Clinic Huidzorg.

Of er nog een officiële opening op de planning staat voor het nieuwe gezondheidscentrum aan de Herenwaard in de nabije toekomst is nog niet bekend. De ruimte die al die jaren leeg heeft gestaan heeft nu dus eindelijk een bestemming gekregen. 

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons. 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Het Lady’s Clubje.

Iedere vrijdagmiddag komen deze dames samen in Huis van de Wijk de Focus tijdens het ‘Lady’s Clubje’ georganiseerd

Jam in het Park 2024

Vanaf aanstaande zaterdag 6 nieuwe edities (1x per maand) van Jam in het Park! Het evenement voor groot