19 juni 12:07

Aanleveren

clip-tiktok-1

Naomy met haar nieuwe single

Maak je eigen TikTok filmpje op het liedje ”Ik wil dansen” en maak kans om mee te spelen in de nieuwe videoclip van Naomy.

Naomy, opgegroeid in de Beverwaard, begon al vroeg met de jeugdopleiding aan het Theater Hofplein. Daar leerde ze wat het is om je talenten te gebruiken en het beste uit jezelf te halen. Muziek en dansen bleken daarin het belangrijkste en dus was de volgende stap naar een MBO opleiding in de muziek. Muzikant/Producer om precies te zijn.

Muziek is Naomy met de paplepel ingegoten. Afkomstig uit een muzikale familie, stond alles in het teken van muziek. Niet gek dus dat Naomy zich steeds meer op het maken van muziek is gaan toeleggen. Binnen die muzikale familie bevindt zich nòg iemand die zingen en dansen het liefst combineert. Haar oom Franklin Brown. Hij herkende het talent van zijn nichtje en besloot een song voor haar te schrijven die letterlijk op haar lijf geschreven is. ‘Ik wil dansen’. Het verhaal achter ‘Ik wil alleen maar dansen’ gaat echter nog een stapje verder

‘Ik dans altijd al heel graag en wat ik vooral heel erg leuk vind, is dansen met mijn zoontje. Muziek aan en lekker losgaan. Grappige is dat ik zag dat veel meer moeders het leuk vinden om met kun kinderen te dansen. Daar wilde ik wat mee doen! Wat mij nou echt superleuk lijkt, is dat dit liedje moeders aanzet om met hun kinderen te dansen. We hebben zelfs een speciaal dansje bij dit nummer bedacht! Staat al op TikTok. Dus straks bij optredens kunnen we allemaal dansende kinderen met hun moeders zien! Hoe leuk is dat! En vaders mogen natuurlijk ook meedoen!’, aldus een enthousiaste Naomy.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten