22 februari 06:25

Aanleveren

meet-and-greet_hoofdafbeelding_1_88

Meet & Greet met de bekendste muizen ter wereld

Zaterdag 10 december komen de bekendste muizen ter wereld naar winkelcentrum Keizerswaard. Nadat de muizen de hoofdprijs van de Scan & Win actie hebben uitgereikt zullen ze klaar staan voor Meet & Greets met al hun kleine fans.

Prijsuitreiking hoofdprijs Scan & Win actie
Zaterdag 10 december om 11.00 uur wordt op het plein voor Bram Ladage bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van de mooie hoofdprijs van de Scan & Win actie; de vakantie naar Disneyland Paris voor 4 personen.

Meet & Greet met de bekendste muizen ter wereld
De muizen zullen klaar staan op het plein voor Bram Ladage om al hun kleine fans te ontmoeten. Vaders, moeders, opa’s of oma’s mogen natuurlijk meekomen om een mooie foto te maken. Tijden van de Meet & Greets zijn: 12.00 -12.30 uur, 13.00-13.30 uur, 14.00 -14.30 uur en de laatste van 15.00-15.30 uur.

Sfeervol kerstinkopen doen
Het winkelcentrum is sfeervol gedecoreerd & verlicht én lekker overdekt & warm. Van cadeautjes voor onder de Kerstboom tot alles voor het kerstdiner, je vindt alles in Keizerswaard.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Pinpas gevonden

Er is een pinpas gevonden op de parkeerplaats achter de Westerflierstraat en Weldamsingel, de eigenaar kan een priveberichtje