22 mei 08:27

Aanleveren

Leger-des-Heils-locatie-Het-Kreekpad-breidt-uit-voor-dak-en-thuislozen-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-naLxc

Leger des Heils locatie ‘Het Kreekpad’ breidt uit voor dak- en thuislozen

De locatie ‘Het Kreekpad’ van het Leger des Heils in Kreekhuizen wordt op dit moment uitgebreid met een nieuw pand. De huidige bestaande naastgelegen locatie biedt nu onderdak voor mensen met een licht verstandelijke beperking waarvoor zij worden behandeld.

Met de bouw van het nieuwe pand, aangrenzend aan het huidige onderkomen aan de Grote Kreek, gaat deze onderdak bieden aan vijftig dak- en thuislozen. Volgens berichten had men voor de zomer van 2022 al het casco willen bouwen van dit hoogwaardige pand. Tot nu toe is men nog niet verder gekomen met de bouw van de fundering.

Verder biedt het pand ruimte aan onder meer dagbestedingsruimten, gezamenlijke huiskamers en kantoorruimten. De betrokken partijen hebben bij het project een hoge duurzaamheidsambitie. Het gebouw wordt voor 80% uit biobased en circulaire materialen gerealiseerd, meldt Urban Climate Architects. Wanneer het nieuwe onderkomen van dak- en thuislozen opent is niet bekend! 

Via de website architectenweb.nl is er meer info te lezen over dit nieuwe gebouw. Reporter Ruud deelde het nieuws met ons! 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Uitnodiging 2e wijkgesprek

Beste bewoners, ondernemers en wijkwerkers van Lombardijen, Op 31 oktober 2023 vond in het Albeda college een stadsgesprek

Wat is gezonde leefstijl?

Wat is gezonde leefstijl? Veel mensen denken aan gezonde voeding en voldoende bewegen, maar… er is meer.Ook ontspanning,