1 oktober 18:28

Aanleveren

Laatste-kans-Inkoopactie-zonnepanelen-Beverwaard-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-Gfa3z

Laatste kans: Inkoopactie zonnepanelen Beverwaard

Ben jij huiseigenaar en wil je graag zonnepanelen? Doe dan vrijblijvend mee met de inkoopactie zonnepanelen in Beverwaard!

Huiseigenaren die meedoen met de inkoopactie krijgen een speciale Beverwaard-korting. Door een speciaal projectteam is uit meerdere aanbiedingen van zonnepanelen installateurs een keuze gemaakt. Tenten Solar is geselecteerd om aan de slag te gaan in Beverwaard.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Heb je interesse in zonnepanelen en wil je vrijblijvend een offerte krijgen met het prijsvoordeel van de collectieve inkoopactie? Vraag dan een offerte aan via:

Inkoopactie zonnepanelen

Let op:
De inkoopactie loopt tot eind januari 2023. Hoe eerder je je aanmeldt hoe sneller je een offerte ontvangt en de zonnepanelen op je dak liggen.

Financieren van zonnepanelen
Er zijn meerdere leningen die het mogelijk maken om zonder eigen geld zonnepanelen – of andere werkzaamheden – te financieren. Wil je meer weten over welke leningen er zijn? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek via deze link: https://bit.ly/3jhsEiG.

Bij een adviesgesprek komt Eigen Huis Coach Jerry bij je langs om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om je huis duurzaam te verbeteren. Ook helpt hij bij het aanvragen van subsidie en leningen.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Spinozafest zomereditie

Op zaterdag 26 augustus was de zomereditie van het Spinozafest! De foto’s arriveerden iets later bij ons, maar