2 juni 07:31

Aanleveren

Laatste-deel-Olympiaweg-op-de-schop-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-Q25nj

Laatste deel Olympiaweg op de schop

De Olympiaweg ligt op dit moment bijna in zijn geheel open tussen de Smeetslandseweg en het Klein Nieuwland. Al eerder werd het gedeelte tussen het Feyenoord-stadion en de Smeetslandseweg aangepakt. 

Het gedeelte wat nu open ligt krijgt een nieuwe asfalt laag. De rijbanen zelf worden versmald waar nieuwe afvoer voor regenwater wordt aangelegd en trottoirbanden. Volgens informatie blijven er parkeervakken beschikbaar voor kleinere voertuigen, maar het parkeren van grote voertuigen, wat de laatste jaren daar niet meer mogelijk was door aanpassing van het parkeerbeleid, behoort straks echt tot het verleden. Het parkeren voor een evenement in De Kuip blijft dus mogelijk. 

Ondanks de werkzaamheden zijn er toch nog wel voertuigen die mogen passeren, en dat zijn de bussen van de RET die de Grote Kreek bedienen richting Zuidplein. Richting Keizerswaard rijdt buslijn 70 een omleiding via de Kreekhuizenlaan. Wanneer het project in zijn geheel klaar moet zijn is niet bekend!

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons! 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Zelfbeheer010 in Lomba

De openbare groenborders hebben dankzij deze zelfbeheer010 bewoners in Lombardijen een ware metamorfose ondergaan! Ook zijn er nu