20 mei 05:38

Aanleveren

kleding-schoenen-tassen-riemen_hoofdafbeelding_1_88

Kleding, schoenen, tassen, riemen…

Heb je ze over dan kan iedereen het kwijt en dus schenken aan een ander door het in deze bakken aan de Socratesstraat te gooien! 

Over stichting Babylon
Stichting Babylon heeft meerdere containers in Nederland staan, waar je gebruikte of nieuwe kleding in kunt leveren om te doneren. De bruikbare kleding die je doneert, komt terecht bij kinderen en vrouwen in Irak die geen inkomen hebben om van basis voorzieningen te kunnen voorzien, zoals onderdak, educatie en medische zorg.

Wat gebeurt er met de spullen?
De containers worden structureel leeg gehaald en daarna gesorteerd naar de bruikbaarheid en kwaliteit. De top kleding en spullen worden dan apart verzameld en naar Irak gestuurd. De rest van de bruikbare kleding komt terecht bij kringloopwinkels en kleding die niet verkoopbaar blijkt te zijn wordt gerecycled. Jouw kleding krijgt dus een tweede leven. Met de opbrengsten van de verkoop worden kwetsbare gezinnen en kinderen ondersteund in hun essentiële levensbehoeftes.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Samen (digi) Taal

Wil je beter worden in de Nederlandse taal en leren hoe om te gaan met het Nederlandse systeem

Moederdag speciaal

Bewoonster Liese Miles en SOL organiseren voor alle Beverwaarders een weekje later dan verwacht ‘Moederdag’. Gezellige eten, drinken,