26 februari 09:06

Aanleveren

Inkoopactie-zonnepanelen-van-start-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-HU2hX

Inkoopactie zonnepanelen van start

Afgelopen maandag 19 december was het druk in De Focus. Zo’n 70 huiseigenaren kwamen langs om meer informatie te krijgen over de inkoopactie zonnepanelen die in Beverwaard wordt georganiseerd door initiatief Beverwaard Bespaart.

Presentaties
Jerry Wesemann – Eigen Huis Coach – vertelde namens Beverwaard Bespaart hoe het idee was ontstaan om een inkoopactie te organiseren én hoe het projectteam uiteindelijk een keuze heeft gemaakt uit de 10 aanbiedingen die zijn ingezonden door installateurs die zonnepanelen installeren. Vanuit Beverwaard Bespaart is Tenten Solar geselecteerd om de inkoopactie te organiseren. Zij hebben met hun verhaal en aanbieding het projectteam weten te overtuigen dat zij de meest geschikte partij zijn om aan de slag te gaan in Beverwaard. Namens Tenten Solar heeft Jelmer Ligtlee een presentatie gegeven waarin hij meer vertelde over o.a.; het bedrijf, de producten, de werkwijze en de kosten voor een installatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Heb je interesse in zonnepanelen en wil je vrijblijvend een offerte krijgen met het prijsvoordeel van de collectieve inkoopactie? Vraag dan een offerte aan via onderstaande link:

Aanvraagformulier inkoopactie zonnepanelen

Let op: De inkoopactie loopt tot eind januari 2023. Hoe eerder je je aanmeld hoe sneller je een offerte ontvangt en de zonnepanelen op je dak liggen.

Financieren van zonnepanelen
Tijdens de informatiebijeenkomst is ook uitleg gegeven van leningen die het makkelijk maken om zonnepanelen – of andere werkzaamheden – te financieren. Wil je meer weten over welke leningen er zijn? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek via deze link

Bij een adviesgesprek komt Eigen Huis Coach Jerry bij je langs om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om je huis duurzaam te verbeteren. Ook helpt hij bij het aanvragen van subsidie en leningen.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten