26 mei 02:01

Aanleveren

Inkoopactie-zonnepanelen-Beverwaard-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-JI4uH

Inkoopactie zonnepanelen Beverwaard

Ben jij huiseigenaar en heb je interesse in zonnepanelen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de inkoopactie zonnepanelen die vanuit initiatief Beverwaard Bespaart wordt georganiseerd!

Zonnepanelen worden steeds populairder, ook in Beverwaard. Lagen er in 2015 op nog maar 28 daken zonnepanelen, inmiddels is dat aantal flink gegroeid en liggen er al op meer dan 300 daken zonnepanelen in Beverwaard.

Ook de interesse van huiseigenaren – die nog geen zonnepanelen hebben – is groot. Ongeveer 80% van de huiseigenaren heeft tijdens een adviesgesprek aangegeven graag zonnepanelen te willen laten installeren op hun dak. De grootste drempels die huiseigenaren ervaren zijn de kosten én het vinden van een goede installateur.

Vanuit Beverwaard Bespaart wordt daarom een inkoopactie zonnepanelen georganiseerd voor huiseigenaren in Beverwaard. Een projectteam bestaande uit een aantal wijkbewoners en professionals van de gemeente is hier nu druk mee bezig. De uitvraag richting bedrijven die zonnepanelen installeren is inmiddels gedaan en eind november gaat het projectteam een keuze maken uit de installateurs en wordt bekend gemaakt welk bedrijf de beste aanbieding heeft voor Beverwaard.

Halverwege december zal een bijeenkomst worden georganiseerd waarbij de installateur zichzelf kan presenteren en uitleg kan gegeven over de producten en de werkwijze.

Interesse in zonnepanelen? Schrijf je dan vrijblijvend in!
https://forms.office.com/r/smjtLryTnL

Voor meer informatie over de inkoopactie kijk op: https://beverwaardbespaart.nl/inkoopactie-zonnepanelen/

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten