27 mei 01:26

Aanleveren

386A3620

Kracht van Feyenoord trekt veel deelnemers in Beverwaard

Maandagmiddag 20 november was de Kracht van Feyenoord op het trapveldje bij het Laarwoudpad in Beverwaard. De kinderen van de wijk konden hun voetbal skills presenteren naar de grote club uit Rotterdam Zuid.

Net zoals de Kuip elke week is uitverkocht, was dit evenement, die samen met de welzijnsorganisatie SOL in Beverwaard werd georganiseerd, helemaal vol! Zelfs waren er teleurstellingen omdat niet iedereen kon deelnemen aan deze training!

De vraag: ”wat is de Kracht van Feyenoord?”. Dat moge duidelijk zijn dat het evenement de bewoners, en de jeugd bij elkaar brengt in een wijk, en aan het (sport)bewegen krijgt!

Deze keer was dat dus in Beverwaard. Het kunstgrasveld werd in vieren gedeeld waar gesport werd al dan niet met de bal. Voetbal is niet alleen tegen een bal aan trappen, maar de techniek maakt daar zeker een onderdeel vanuit. 

Grotendeels bestonden de deelnemers uit jongens, maar de meisjes waren ook zeker vertegenwoordigd op deze middag! Ook zat het weer mee deze middag, het was droog. Aan het einde van deze middag gingen alle deelnemers op de foto! Tijdens die fotoshoot klonk uit al die tientallen kelen: ”Feyenóóóóóóóórd!”

De foto’s zijn van reporter Ruud en wijkmanager Helene! 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten