25 juni 03:28

Aanleveren

educatieve-tuin-pietersdijk-_hoofdafbeelding_1_88

Educatieve tuin Pietersdijk

Op de educatieve tuin Pietersdijk is van alles te beleven voor jong en oud! Kinderen krijgen les op de tuin en wijkbewoners zijn welkom om een wandeling te maken of zelf de handen uit de mouwen te steken! 

Voor scholen
Samen met de educatieve tuinen aan de Scottstraat en de Valkenburgsingel, verzorgt Pietersdijk lessen in IJsselmonde. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk de educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk
Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op de Pietersdijk. Elk seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van de activiteiten.

Wijktuinieren
Op de Pietersdijk zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind januari kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen via de website. Of loop een keertje langs om kennis te maken!

Openingstijden: Open als er een tuinmedewerker aanwezig is.

Adres
Pietersdijk 29
3079 TD Rotterdam

Contactinformatie
Tel: 010-4834782
E-mail: pietersdijk@natuurstad.nl

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorie├źn

Gerelateerde berichten

Beverwaard in bloei!

Beverwaard staat in bloei! Het is heerlijk weer en de bloemen en planten staan in volle bloei. Prachtig!