12 juli 15:06

Aanleveren

buurtpreventie-1-scaled-piijq3ke1on6didifsfqz6rc8w1an8vqg65kqlpa1s

Doe mee met buurtpreventie Beverwaard!

Buurtpreventie Beverwaard zorgt voor extra ogen en oren in de wijk. Het team van betrokken Beverwaarders loopt op verschillende dagen door delen van de wijk en maakt meldingen van zwerfvuil, misstanden en maakt een praatje met bewoners en zorgt zo voor een schone, veilige en betere wijk. Sylvia en Ton zijn de nieuwe coƶrdinatoren van de Buurtpreventie Beverwaard. Met het huidige groepje kunnen ze niet wekelijks door heel Beverwaard lopen.

In het ideale geval lopen of fietsen ze met 2 of 3 groepjes. Ze vertrekken vanaf De Focus om 19:00 uur en lopen dan ongeveer een uur op wisselende dagen. Je kunt je aanmelden of meer info verkrijgen via beverwaard@tonrdam.nl, doen!

Dit artikel is ook te lezen in de wijkkrant van Beverwaard, huis aan huis verspreid in heel de wijk. Wij maken LikeJeWijk samen met de buurt sinds 2012. Het WijkPlatform waar trots, positiviteit en aandacht elkaar verbindt. Wil je de wijkrant ook, of liever digitaal lezen? Lees de gehele krant via https://bit.ly/3puWbGh. De wijkkrant in Beverwaard niet in je brievenbus ontvangen? Haal een exemplaar bij de Hoogvliet in het centrum.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieƫn

Gerelateerde berichten

Zomerfeest Lichtpunt

Afgelopen zaterdagmiddaf 6 juli organiseerden de activiteitencommissie Lichtpunt en de huismeester en wijkbeheerders van Havensteder een barbecue voor