30 mei 14:06

Aanleveren

Studio Marco Vermeulen_Rotterdam Architectuur Maand 2023_drijvend festivalhart

De Zomer op Zuid is van start!

We blikken vooruit op de 1e week van juni.

Op 1 juni start de Rotterdam Architectuur Maand met als hoogtepunt een drijvend festivalhart in de Maashaven. Dit is de hele maand juni te bezoeken. Wandel de route over het water door drie enorme bakken. Onderweg kom je van alles te weten over de rol van het water in de toekomst van de stad.

Maar er zijn meer evenementen die onderdeel zijn van de Architectuurmaand. Denk aan de Verborgen Tuinen op 3 en 4 juni. Ruim 40 eigenaren stellen dit weekend van 3 & 4 juni hun verborgen tuin voor je open en dit keer uitsluitend tuinen op Rotterdam Zuid.

Of bezoek het dak van Winkelcentrum Zuidplein in de hele maand juni. Hier zijn zes voetbalvelden aan ruimte op het dak dat wordt omgetoverd tot een kunstpark op hoogte door veel verschillende kunstenaars.

Naast architectuur zijn er natuurlijk nog veel meer andere activiteiten te beleven op Zuid. Zoals bijvoorbeeld Klinkende Taal. Dit zijn concerten waar boeken en muziek samenkomen. Dit vindt plaats in diverse bibliotheken op Zuid en start op zaterdag 3 juni. De live optredens zijn gratis.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te doen is op Zuid? Kijk dan op www.zomeropzuid.nl

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Heropening Zonnelicht

Afgelopen week was het feest in het Zonnelicht! De recreatie zaal is weer geopend en dat werd groots