27 mei 01:48

Aanleveren

high tea beverwaard haak ie aan like je wijk

Dames ‘Haak ie Aan’ aan de high tea, lekker!

De dames van handwerkgroep ‘Haak ie Aan’ kunnen niet alleen naaien, breien en haken. Afgelopen week genoten zij van een heerlijke en goed verzorgde high tea bij wijkrestaurant Sjaantje in de IJsselburgh. Jaren geleden ging de haakclub van start in het cafe ‘Doet Effe Mee’. Initiatiefneemster Corra hielpen wij vanuit Like je Wijk nog aan de treffende naam ‘Haak ie Aan’. Al snel sloten er dames uit heel de wijk aan en zo is deze activiteit uitgegroeid tot een wekelijkse groep enthousiaste dames die mooie kleden in elkaar zet. De kleden worden meestal gegeven aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Het wekelijks haken en breien is een creatieve maar ook gezellige aangelegenheid. Kortom een mooi initiatief! …..En natuurlijk was onze razende reporter Joop bij de high tea van de partij om het vast te leggen maar ook om even mee te snavelen.

Meedoen met ‘Haak ie Aan’?
‘Haak ie aan’ zit op woensdagochtend in Huis van de Wijk de Focus Van 10.00 uur tot 12.00 uur. Iedereen is welkom om troostdekens te haken voor mensen in de Beverwaard.

๐Ÿ˜ƒ ๐™‡๐™ž๐™ ๐™š ๐™…๐™š ๐™’๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™ž๐™จ ๐™š๐™ง ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ž๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™š๐™š๐™ฃ ๐Ÿ“ธ ๐™Ž๐™ฉ๐™ช๐™ช๐™ง ๐™Ÿ๐™š ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™จ, ๐™›๐™ค๐™ฉ๐™ค’๐™จ, ๐™›๐™ก๐™ฎ๐™š๐™ง๐™จ, ๐™ฉ๐™ž๐™ฅ๐™จ ๐™š๐™ฃ ๐™๐™ช๐™ก๐™ฅ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ 24/7 ๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ๐™›๐™ค๐™ง๐™ข๐™š๐™š๐™ง ๐™Ÿ๐™š ๐™—๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ ๐™ซ๐™ž๐™– ๐Ÿ”„ ๐™๐™ฉ๐™ฉ๐™ฅ๐™จ://๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™ฎ๐™ช๐™ง๐™ก.๐™˜๐™ค๐™ข/4๐™›๐™—๐™ฌ๐™–๐™™๐™Ÿ๐™ฅ

ย 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieรซn

Gerelateerde berichten