24 juli 12:18

Aanleveren

contouren-aanleg-waterberging-hart-van-reijeroord-zichtbaar_hoofdafbeelding_1_88

Contouren aanleg waterberging Hart van Reyeroord zichtbaar

Na het startsein in december van 2022 krijgt de waterberging al vorm! Bij het Zevenbergsdijkje ging vorig jaar de eerste spade de grond in voor de aanleg, eerlijk gezegd zijn het de graafmachines die de waterberging moeten realiseren in Reyeroord onder de naam Hart van Reyeroord.

Het 1e deel tussen het Zevenbergsedijkje en de Zevenoord, de waterpartij met aanleg van nieuwe voetpaden, lijkt al klaar te zijn. In de laatstgenoemde straat ligt nu een verbinding voor de waterberging richting de Vegelingsoord. Daar was de aannemer ook al ver gevorderd met de waterberging. Als deze klaar is start men aan het grootste deel van deze klus in noordwestelijke richting. Het project Hart van Reyeroord verloopt volgens schema zo is te lezen, en duurt tot het einde van dit jaar!

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons via de app. Wie meer over dit project wil weten kan dit lezen op de pagina van de gemeente Rotterdam, https://www.rotterdam.nl/hart-van-reyeroord. Wie het project wil volgen moet de app downloaden, Rotterdam Aan de slag!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorie├źn

Gerelateerde berichten

Eten in de IJsselburgh

Maandag, 22 juli, staat er bloemkool met een rollade en een sausje op het menu in restaurant Sjaantje.

Jam in het Park

Met gepaste trots wordt gepresenteerd: de aankomende editie van Jam in het Park van zaterdag 27 juli! In