26 februari 08:47

Aanleveren

BEVERWAARD-BESPAART-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-EZ9co

BEVERWAARD BESPAART!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de energieprijzen blijven stijgen. De maandelijks energierekening wordt als maar hoger en hoger en voor veel mensen is dit een probleem. Gelukkig zijn er een aantal actieve bewoners uit Beverwaard die hun mede-wijkbewoners willen helpen om grip te houden op hun energiekosten. Onder de naam ‘Beverwaard bespaart’ gaan zij bewoners helpen meer inzicht te krijgen in mogelijkheden om energie te besparen. Ze worden ondersteund door de Duurzaamheidswinkel IJsselmonde (gemeente Rotterdam).

Het initiatief richt zich op zowel huiseigenaren als huurders. Zo wordt er onder andere ingezet op het geven van energiebespaartips, energiecoaches voor huisbezoeken, een ollectieve inkoopactie zonnepanelen én energieklussers die kleine energieklusjes kunnen uitvoeren. Wil je ook aan de slag met energiebesparing? Meld je dan snel aan! (ook als je actief wil bijdragen aan initiatief Beverwaard bespaart)


Aanmelden kan via: beverwaardbespaart@gmail.com

Dit artikel is ook te lezen in de wijkkrant van Beverwaard, huis aan huis verspreid in heel de wijk. Wij maken LikeJeWijk samen met de buurt sinds 2012. Het WijkPlatform waar trots, positiviteit en aandacht elkaar verbindt. Wil je de wijkrant ook, of liever digitaal lezen? Lees de gehele krant via https://bit.ly/3puWbGh. De wijkkrant in Beverwaard niet in je brievenbus ontvangen? Haal een exemplaar bij de Hoogvliet in het centrum.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten