27 mei 12:55

Aanleveren

Houd-je-buurt-schoon-start-een-Schoonmaakbende-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-lgaiA-1183x1536

Vier december in je straat!

Het is bijna december. Tijd om met je buren het jaar feestelijk af te sluiten met een sfeervol straatfeest. Daar knapt iedere straat van op! Opzoomer Mee helpt een handje met drie aanbiedingen. 

Bijdrage maximaal  175 euro

Alle kinderen in de straat hun schoentje laten zetten, een sfeervol decemberfeest rond een knappend vuurtje, oliebollen happen met de buren… Opzoomer Mee steunt jullie idee met maximaal 175 euro. Aan goede voorbeelden is geen gebrek. Kijk maar op opzoomermee.nl/december.

Een kerstboom van 5 meter

Begin december komen  er weer 500 prachtige dennenbomen aan in Rotterdam. Willen jullie ook zo’n mooie Opzoomerkerstboom in de straat? Zorg dan dat je aanvraag vóór 28 november binnen is. Stadsbeheer plaatst de kerstboom op 6 december. Kijk op opzoomermee.nl/kerstboom voor inspiratie.

Feestpakketje

Opzoomer Mee zou Opzoomer Mee niet zijn zonder kers op de taart. Elke straat kan op 7 en 8 december een feestpakketje ophalen bij Opzoomer Mee. Bij zo’n bezoekje hoort natuurlijk warme chocomelk en wat lekkers. Bovendien heb je grote kans op een cadeaukaart om jullie straatfeest nog feestelijker te maken. Aanmelden kan via opzoomermee.nl/december.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten