25 juni 04:48

Aanleveren

THUISKOMEN-OP-DE-BSO-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-GRRpZ

THUISKOMEN OP DE BSO

Rianne was 17 jaar toen ze begon met haar stage bij Stichting Kinderopvang IJsselmonde (SKOIJ). Inmiddels is ze 37 jaar en teammanager van verschillende BSO locaties van SKOIJ.

Rianne werkt er dus al 20 jaar. ‘Je groeit op met de kinderen, en andersom. Ik voel me er ook wel een beetje oud door hoor.’, vertelt ze lachend. ‘SKOIJ is in de wijk echt een begrip, omdat het al meer dan 50 jaar bestaat. De BSO is geen verlenging van school, bij ons komen kinderen thuis.’

Er zijn vier verschillende BSO locaties in Beverwaard. Rianne vertelt: ‘Op locatie de Villa zit een babygroep, voor 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar. Als de kinderen ouder zijn, kunnen ze naar locatie Twickelerf. Ze zijn dan 4, 5 of soms 6 jaar oud. Als ze er aan toe zijn gaan ze naar de Stormpolder. Locatie Tornado, ook wel bekend als Hoensbroek, ontvangt kinderen van 8 jaar en ouder.

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. SKOIJ is een heel warm bedrijf, met mensen die hier al heel lang werken. Geen dag is hetzelfde, maar elke dag is leuk! Je mag echt jezelf zijn hier.’, eindigt ze met een lieve glimlach.

Wil jij werken bij SKOIJ of meer informatie? Kijk dan op: www.skoij.nl/werken-bij

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Beverwaard in bloei!

Beverwaard staat in bloei! Het is heerlijk weer en de bloemen en planten staan in volle bloei. Prachtig!