27 mei 11:16

Aanleveren

like je wijk lombardijen wijkkrant 2023

De wijkkrant van Lombardijen: online en in je brievenbus!

Like Je Wijk bestaat tien jaar en in 2024 gaan we dat in Lombardijen vieren met elk kwartaal een uitgave van deze informatieve en positieve wijkkrant. Dat doen we met bewoners, wijkorganisaties en Like Je Wijk AlliantiePartners. Het is belangrijk om elkaar te informeren over wat er allemaal te doen is en welke ontwikkelingen er zijn die het wonen, werken en leven in Lombardijen leuker en beter maken. 

Geef de wijkkrant en het initiatief een cijfer, klik hier >> https://forms.gle/wWZifcsXiW65pKTSA.

In deze eerste wijkkrant hebben wij ons best gedaan om te informeren, motiveren en stimuleren. De wijkkrant is rond 1 december hiis aan huis verspreid, alleen de brievenbussen met een NEE/NEE sticker zijn overgeslagen. In deze uitgave van de wijkkrant maken we kennis met wijkbeheerder Peter Kop en kersverse stadsmarinier Marcel Dela Haije. Er is nieuws van de wijkraad maar ook van de vernieuwde speeltuin Smeetsland die in het voorjaar weer open gaat. In de rubriek ‘Ik ben Lombardijen’ een portret van Ingrid Elderson van kinderboerderij de kooi en bovenal heel veel tips over wat er allemaal te doen is december!

De volgende uitgave is in het voorjaar. Volg ons intussen ook via de wijksocials en stuur zelf iedere dag jouw nieuws, activiteiten en mooiste plaatjes in. Dit kan via ons aanleverenformulier > https://likejewijk.nl/ijsselmonde/aanleveren/

Volg Like Je Wijk Lombardijen ook even via: www.facebook.com/likejewijklombardijen en www.x.com/lombardijen_

Hieronder lees je de wijkkrant digitaal!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten