3 maart 04:19

Aanleveren

IMG_9547

Wijk aan Zet: Wijkraad kandidaat Resul Avci

De verkiezingen voor de wijkraden zijn op 16 maart 2022, tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen. Rotterdammers van 16 jaar en ouder konden zich tot 17 januari kandidaat stellen. WijkPlatform LikeJeWijk geeft kandidaten de ruimte om zich voor te stellen.

In dit portret: Resul Avci

Even voorstellen:
”Mijn naam is Resul Avci. Ik ben 31 jaar oud, geboren en getogen in Rotterdam. Momenteel ben ik als Product Owner werkzaam voor het Ministerie van Financiën. In mijn vrije tijd sport en reis ik graag.”

Waarom heeft u zich verkiesbaar gesteld?
”Beverwaard is een prachtige wijk met potentie. Ik wil graag een steentje bijdragen aan de wijk door op te komen voor de wijk en haar bewoners. Ook wil ik ervoor zorgen dat iedereen die dat wil kan meedenken. Via de wijkraad wil ik namens bewoners, ondernemers en organisaties bij de gemeente Rotterdam aandacht vragen voor dingen die in de wijk spelen en die zij belangrijk vinden.”

Wat is uw verbinding met deze wijk? 
”Sinds 2016 woon ik in deze prachtige wijk en hoop hier nog lang en prettig te blijven wonen.”

Wat zijn de belangrijkste punten die u wilt behandelen voor de komende 4 jaar? 
”Naast algemene onderwerpen, zoals een schonere en veiligere wijk, zijn er een aantal lokale aandachtspunten waar ik me harder voor zal inzetten, namelijk:

  1. Eenvoudig en laagdrempelig contact met de wijkraad van Beverwaard mogelijk maken. De verbinding tussen de wijkraad en de bewoners, ondernemers en organisaties hiermee versterken.
  2. Steun aan projecten en ideeën die eraan bijdragen om kinderen en tieners te helpen die door armoede of financiële problemen niet in staan zijn mee te doen met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, school of sociale activiteiten.
  3. Het bevorderen van de verkeersveiligheid.
  4. Aantrekkelijkere buitenruimte om te spelen, te sporten en te ontmoeten, voor jong en oud.”

Wat vindt u zo speciaal aan deze wijk? 
”Beverwaard is een multiculturele wijk. Ondanks alle verschillen is er een groot gevoel van samenhorigheid.”

Wilt u zelf nog iets kwijt?
”Graag wil ik me de komende 4 jaar onafhankelijk inzetten voor onze wijkraad. #Komopvoorjewijk en stem op Resul Avci!”

Zijn er tot slot nog mensen uit de wijk die u in het zonnetje wilt zetten? 
”Ik heb de allerbeste buren! Graag wil ik Cor en Harold in het zonnetje zetten. Het is fijn om zulke goede buren in de straat te hebben.”

Bent u ook kandidaat en wil u uzelf voorstellen? Stuur een mail naar redactie@likejewijk.nl en wie weet komt er een LikeJeWijk reporter langs voor een foto en een interview!

Meer informatie over de wijkraden en Wijk Aan Zet leest u op dit WijkPlatform en via: https://bit.ly/3tT2VjD

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten