24 juni 00:08

Aanleveren

College-BW-bezoekt-Beverwaard-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-hYzSW

College B&W bezoekt Beverwaard

Vrijdagmorgen was bijna het voltallige college van B&W in de Beverwaard aanwezig. Het college van Rotterdam heeft ten doel gesteld om op de vrijdag 2 van de 39 wijken die Rotterdam telt te bezoeken. Het blijkt er is nog veel werk aan de winkel in Beverwaard, net zoals in de andere wijken waar dezelfde onderwerpen speleVaak gaat het over de armoede, of de buitenruimte waaronder het groen en de bestrating. Er werd ook met ondernemer(s) gesproken over het winkelcentrum en hun wensen met de wethouder die economie in zijn portefeuille heeft! De veiligheid blijft een issue vandaar dat men ook nu bezig is op een aantal locaties in de wijk bezig is met uitbreiding van het cameratoezicht!

Het bleef zeker niet alleen bij woorden! Burgemeester Aboutaleb en de wethouders gingen hun eigen weg door de Beverwaard heen en spraken onder weg met bewoners. Wat hieruit gaat voortvloeien gaan de Beverwaarders hopelijk de komende jaren merken? Nog werken aan een mooie en betere wijk! Overigens zullen een aantal van deze onderwerpen die vandaag ter sprake kwamen terug te vinden zijn in het Wijkakkoord voor de Beverwaard, die deze novembermaand afgerond moet zijn.

Na het rondje door de Beverwaard kwam het college tezamen in het Huis van de Wijk “De Focus”. Daar werd een bezoek gebracht aan het initiatief vanuit de wijk “Een draadje en praatje”, met ondersteuning van Woonstad en de Gemeente Rotterdam. Daar kwamen de verhalen los over de wijk Beverwaard. Burgemeester Aboutaleb was gecharmeerd wat deze club bewoners voor de wijk deden na wat hij had aangehoord. Hij zegde een kleine financiële bijdrage toe om het initiatief te ondersteunen.

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

KDC Let’s Shine

Vanaf 1 juli gaat deze opvang van start voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De openingstijden zijn