unnamed (15)

Subsidie CityLab010

Elk jaar opent de gemeente Rotterdam weer een nieuwe ronde van CityLab010: dé kans voor initiatiefnemers uit de stad om hun creatieve en vernieuwende ideeën tot bloei te laten komen. Nu de zomerperiode afloopt, komt citylab 2024 in volle gang.

Vorig jaar zijn er weer veelbelovende initiatieven opgezet met een startbudget: van vergroening in de stad en recycling ketens tot duurzame mode of nieuwe onderwijsconcepten. Toch ontkomen Bas en ik er niet aan terug te blikken met enige teleurstelling: de oogst op het gebied van sport, natuur en recreatie was mager. Dat moet beter kunnen! Daartoe met deze mail een eerste stap om het sportnetwerk in Rotterdam eens goed op te schudden. Ken jij initiatiefnemers en ondernemers, stichtingen en verenigingen, studenten en denkers, sportievelingen en creatievelingen, die rondlopen met een tof idee voor Rotterdam binnen ons werkveld? Dan roepen Bas en ik je op om ze op citylab te wijzen!

Wat is CityLab010 in een notendop? CityLab010 biedt Rotterdammers de kans om subsidie te krijgen tot €50.000 voor initiatieven die (1) aantoonbaar vernieuwend zijn en (2) maatschappelijke impact genereren. Dit zijn de initiatieven die de stad groener, veiliger en socialer maken met een extra steuntje in de rug. Citylab biedt daarvoor ook de kans mee te doen aan een ondersteuningsprogramma bestaande uit adviesgesprekken, netwerkevents, workshops en nog veel meer om de plannenmaker te helpen een zo sterk mogelijk plan neer te zetten.

→ Vanaf nu: initiatiefnemers kunnen zich aanmelden

→ Woensdag 4 september: hét grote netwerkevent

→ Donderdag 14 november: deadline subsidieaanvraag

Dus zegt het voort, want wij komen graag in contact met initiatiefnemers die met hun iets moois kunnen betekenen voor sport en daar citylab voor kunnen benutten. Stuur dit ook vooral door naar mensen om je heen die in contact staan met initiatiefnemers in de stad. En weet ons te vinden voor alles-citylab!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Lady’s Club Beverwaard

Lady’s Club Beverwaard in de Focus was weer super gezellig! Dit keer was het thema ‘stress’. Hoe onstaat