19 juni 12:00

Aanleveren

VULVODYNIA + THE LAST TEN SECONDS OF LIFE + BOUND IN FEAR + BONECARVER

VULVODYNIA
Het Zuid-Afrikaanse Vulvodynia hebben we eerder in Baroeg aan het werk gezien. Het zestal liet toen een goede indruk achter. Intussen is het vierde album “Praentuntius Infiniti” verschenen waarom de heren laten horen dat ze tot de top van het slam death genre horen.

THE LAST TEN SECONDS OF LIFE
Het Amerikaanse The Last Ten Seconds Of Life levert in 2022 hun zesde album af. Snel daarna verschijnt nog de EP “Disquisition on an Execution” waarop de band ook een vernieuwde line-up presenteert. Verwacht bij dit gezelschap knalharde deathcore.

BOUND IN FEAR
Ook het Britse Bound In Fear kun je als deathcore labelen. Maar zoals je op hun tweede album “Penance” kunt horen ligt het tempo wel wat lager waardoor het zogenaamde beatdown gehalte binnen de muziek wat hoger ligt.

BONECARVER
Bonecarver uit Madrid heeft al een verleden achter zich onder de naam Cannibal Grandpa. En eerlijk is eerlijk; Bonecarver is een veel vettere naam. Als Bonecarver zijn twee albums uitgebracht waarvan “Carnage Funeral” de meest recent is. Je kunt de muziek omschrijven als brute death metal met symfonische elementen.

Unique Legion EU/UK tour 2023

 

Kosten

Entree: 18 euro

VVK: 17 euro

 

 

Datum

13 mei 2023
Verlopen

Tijd

18:30 - 23:00

Kosten

€19,00

locaties

Baroeg
Lombardijen, Rotterdam
Wijken