16 juli 09:00

Aanleveren

Participatiesessie Plastic Lab

Het Plastic Lab is een plek waar bewoners, scholen en bedrijven uit de wijk kunnen leren over (het recyclen van) plastic.

Wat er exact in het Plastic Lab gaat gebeuren en hoe bewoners, scholen en bedrijven uit de wijk ervan gebruik kunnen maken … willen ze samen met jou bedenken! Daarom organiseren ze op woensdag 26 oktober van 15.00 – 17.30 een participatiesessie om daar samen achter te komen. Er komt een Plastic Lab in het Energiehuis op de Heindijk. Wat zou jij willen dat je hier kan doen?

 

De sessie waar ze dit met elkaar gaan bespreken, bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Een brainstorm waarin per doelgroep (scholen, ondernemers en bewoners) ideeën worden bedacht over wat het Plastic Lab kan bieden.
  2. Een brainstorm waarin ze inzoomen op het organiseren van een workshopreeks én het gebruik van de ruimte om te zien hoe we dit concreet voor scholen/ondernemers/bewoners kunnen gaan invullen en hoe zij betrokken kunnen worden.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de sessie, zodat je kan aangeven wat jouw wensen en ideeën zijn voor het Plastic Lab. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 oktober door te mailen naar sanne@noorderwind.co. Voor vragen kan je bellen naar 06-45028218.

Datum

26 okt 2022
Verlopen

Tijd

15:00 - 17:30

locaties

Energiehuis
Energiehuis Heindijk 350, 3079 PM, Rotterdam