23 april 10:39

Aanleveren

Open dag aan de Maeterlinckweg

Zaterdag 4 maart tussen 12.00 en 16.00 uur is er een Grote Open Dag aan de Maeterlinckweg. De medewerkers van de Bouwspeeltuin, A.T.V. Lombardijen (volkstuinvereniging) en Kinderboerderij de Kooi hebben samen een activiteitenmiddag georganiseerd. Zo kunnen alle inwoners uit Lombardijen en de wijde omgeving kennis maken met deze mooie plekken in de wijk.

Vanaf 12.00 uur gaat er voor de kinderen een grote speurtocht van start waarmee ze spelenderwijs bij alle drie de locaties langs gaan. Er zijn voor deze speurtocht twee startpunten. Eén op de Bouwspeeltuin en het andere startpunt is op kinderboerderij de Kooi. Op elke locatie zijn er verschillende opdrachten en leuke activiteiten te doen.

Bij Bouwspeeltuin Maeterlinck kun je onder meer aan de slag om een naambordje te maken, popcorn bakken en je skelter rijbewijs te halen of een glitter tattoo te laten zetten. Het voorjaarsvakantiegevoel is natuurlijk compleet met een potje midgetgolf. Spelen maakt hongerig, dus vergeet niet om een pannenkoek te gaan eten! Via de achteruitgang vervolg je je weg naar de volkstuinvereniging: speur hier naar het gezochte woord. Gevonden? Vertel het en neem een bekertje siroop tegen de dorst!

Over de Maeterlinckweg kom je uit bij kinderboerderij De Kooi. De dieren staan centraal! Ga mee met de dierverzorger langs de dieren en stel de vragen over alles wat je wilt weten. Help met het borstelen van de geiten, ezels en paarden of ga knuffelen met de konijnen. Aan het eind van de middag kun je meehelpen met het voeren van de dieren.

Meedoen aan de speurtocht kost 2 euro per kind en aan het einde van de speurtocht wacht je een kleine verrassing !

Datum

04 mrt 2023
Verlopen

Tijd

12:00 - 16:00

locaties

Kinderboerderij De Kooi
Maeterlinckweg 85, Rotterdam
Wijken