3 maart 03:27

Aanleveren

Lentefeest op De Kooi

Vind jij het gouden ei?

De eerste lammetjes zijn geboren en de narcissen staan uitbundig te bloeien: het is lente! Hoogste tijd voor een feestje op Kinderboerderij De Kooi.

Op zaterdag 8 april is het zover. Om half twee gaat het grote voorhek open en mogen alle kinderen een ei gaan zoeken. Dus zorg dat je op tijd bent! Heb je een ei gevonden? Haal er nog ééntje bij de Paashaas. Misschien ben jij wel een van de drie gelukkigen die ook een gouden ei vindt: dan kun je even langs bij de haas om te zien wat hij heeft meegebracht voor jou. De gevonden eieren kunnen daarna versierd of beschilderd worden.

Naast het beschilderen van eieren, kun je ook aan de slag met het maken van eigen lenteboter. Maak jij ‘m naturel of met kruiden? Ook kun je deze middag Lentekoekjes bakken. Verder zijn er knutselactiviteiten waaraan je kunt meedoen.

Klaar met verven en knutselen? Breng een bezoekje aan de jonge dieren op de boerderij! Er zijn al lammetjes van de schapen en de geiten. En wie weet zijn er ook kuikentjes te bewonderen.

Aan de bovenstaande activiteiten kun je gratis meedoen.

Zin om even uit te rusten met wat lekkers? De kantine is deze middag open om wat te drinken en wat lekkers te kopen. De feestmiddag duurt tot 16.00 uur.

Datum

08 apr 2023
Verlopen

Tijd

13:30 - 16:00

locaties

Kinderboerderij De Kooi
Maeterlinckweg 85, Rotterdam
Wijken