8 december 21:02

Aanleveren

Kom jij op zondag 25 juni naar het Krakti festival in Beverwaard?

Op zondag 25 juni om 12:00 t/m 21:00 uur is het Krakti festival in Beverwaard bij het Schinnenbaanpark! Het Krakti festival is met passion en urban Kawina. Dit festival in Beverwaard is een afspiegeling van de diverse culturen in Rotterdam en laat dat zien met klederdracht, spel, dans, muziek en food. Ben jij erbij? Zet het nu in je agenda!

Een van de makers van Zomer op Zuid laten ons het volgende weten: “Beste buurtbewoners, wij zijn stichting Bigi Prisiri en staan als organisatie midden in de maatschappij met een maatschappelijk en sociaal doel. Als bruggenbouwer brengen wij mensen bij elkaar en laten wij kinderen sociaal en prettig met elkaar omgaan.

Wij zijn één van de makers van Zomer op Zuid en zij gekozen om iets moois neer te zetten op de Schiennenbaanpark op zondag 25 juni. Het heet Krakti Festival en Krakti berekent kracht. Samen met u gaan wij Beverwaard extra in het zonnetje zetten.

U bent allen van harte uitgenodigd, de toegang is gratis. Is dit niets voor u dan willen wij ons excuseren voor de eventuele overlast die u mocht ondervinden.

Tot ziens op het Kraki Festival (12:00 – 21:00) in het mooie Schiennenbaanpark.

Heeft u vragen/ opmerkingen? Bel dan naar 06-84402123 of neem een kijkje op onze website www.stichtingbigiprisiri.nl.”

 

 

Datum

25 jun 2023
Verlopen

Tijd

12:00 - 21:00

locaties

Schinnenbaanpark
Beverwaard, Rotterdam
Wijken