20 mei 04:24

Aanleveren

Kinderboerderijen van Natuurstad ’s avonds open

Kom ook kijken wat er in de avond op de kinderboerderij gebeurt! 

Alle 8 kinderboerderijen van Natuurstad zijn op vrijdagavond 2 september tot 20:30 uur open. Je kunt ontdekken of de dieren vroeg gaan slapen, of juist een hele drukke avond hebben. Er zijn op de kinderboerderijen allerlei leuke activiteiten te doen, het wordt een gezellige avond!

De kinderboerderijen van Natuurstad zijn normaal niet in de avond te bezoeken, dus het is extra bijzonder dat je kunt kijken wat de dieren ‘s avonds op de boerderij doen. En misschien zijn er zelfs wel onverwachte bezoekers als vleermuizen of uilen te zien!

 De dierverzorgers zijn er natuurlijk ook en kunnen je alles vertellen over wat er in de avond allemaal gebeurt op de kinderboerderij. Dus: kom ook eens een avondje naar de kinderboerderijen van Natuurstad! Kijk voor de kinderboerderij bij jou in de buurt op natuurstad.nl/alle-locaties

 

 Over Natuurstad

Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie, educatie en participatie. Op 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school)tuinen ontdekken en leren bezoekers, jong en oud, alles over de natuur en duurzaamheid. Op 25 hectare groen, verspreid over de hele stad, bereiken 100 medewerkers en nog eens 100 vrijwilligers jaarlijks bijna 1.000.000 bezoekers, waaronder 50.000 leerlingen.

Datum

02 sep 2022
Verlopen

Tijd

10:00 - 20:30

locaties

Alle 8 kinderboerderijen van Natuurstad
Rotterdam