17 juni 06:41

Aanleveren

Jongerenhub HoofdQwartier

Het HoofdQwartier is nog volop in ontwikkeling. Ondertussen hebben verschillende organisaties en initiatieven zich aangesloten. Hierdoor is een mooie programmering ontstaan voor de maand september.

JongerenĀ  kunnen deze maand gewoon binnenlopen tijdens de activiteiten en meedoen met alles wat wordt aangeboden. Alle activiteiten zijn gratis met uitzondering van de kickboks- enĀ  danslessen waar een contributie bijdrage voor wordt gevraagd.

Voor de danslessen en kickboksen moet je vooraf wel even aanmelden voor een proefles bij Soufian: 0634268162 of Lianne: 0654778158

Vanaf woensdag 13 september start ook de gratis workshop programmeren en coderen bij Jongerenhub het HoofdQwartier. De workshop wordt georganiseerd door Stichting Digital Playground in samenwerking met de Gemeente Rotterdam onder de projectnaam “Rotterdam Code Tour”. Na 3 weken ontvangen de kinderen een certificaat voor junior programmeur! Ouders kunnen kinderen aanmelden via codetour@digitalplayground.nl ovv Jongerenhub HQ.

De jongeren van de hub zijn nog bezig met het ontwikkelen van een website en logo. Ondertussen kun je wel alle updates volgen via de socials van de wijkraad IJsselmonde, Vereniging BLIJ en Talentz Skool.

 

Datum

29 sep 2023
Verlopen

Tijd

Hele dag

locaties

Jongerenhub IJsselmonde
Noorderhagen 1, Rotterdam