1 oktober 17:17

Aanleveren

Halloweenfeest in Lombardijen

Zaterdag 29 oktober slaan kinderboerderij De Kooi van Natuurstad, Bouwspeeltuin Maeterlinck, ATV Lombardijen tuindersvereniging en SOL in het Huis van de Wijk, de handen ineen om een gezellig Halloweenfeest te organiseren. Het feest is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uiteraard zijn begeleiders van harte welkom. Om het extra griezelig feestelijk te maken, is het natuurlijk leuk als iedereen verkleed komt!

Het feest start om 17.00 uur op zowel kinderboerderij De Kooi als de Bouwspeeltuin. Hier worden de strippenkaarten verkocht voor € 2,00 per stuk. Deze heb je nodig om mee te doen aan de activiteiten op de locaties.

Kom knutselen, maskers en griezellampjes maken, doe een monstertocht en geniet van de popcorn. Laat de waarzegster je toekomst voorspellen en pas op voor de vuurspuwer. Ga ook even luisteren naar het griezelverhaal! Opwarmen? Een kop warme pompoensoep doet wonderen!

Vanaf 18.00 uur kun je terecht bij ATV Lombardijen (de volkstuinvereniging aan de Maeterlinckweg) voor Trick-or-Treat. Durf jij de spannendste route te nemen? Heb je een lampion? Neem hem dan mee, want je weet nooit wat je tegenkomt onderweg…

Als afsluiting van het feest is er van 19 – 21 uur een Griezeldisco bij SOL (Samen Ondernemend Leren) in het Huis van de Wijk aan de Menanderstraat. De toegang is hier gratis, dus ben je ’s middags verhinderd: kom gerust langs om hier nog even uit je dak te gaan en de spoken te verjagen!

Datum

29 okt 2022
Verlopen

Tijd

17:00 - 21:00

locaties

Bouwspeeltuin Maeterlinck
Maeterlinckweg 61, 3076 GA Rotterdam
Wijken