12 juli 17:02

Aanleveren

Zwemcentrum-Rotterdam-bestaat-vijf-jaar-en-ontvangt-15-miljoenste-bezoeker-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-CYrvv

Zwemcentrum Rotterdam bestaat vijf jaar en ontvangt 1,5 miljoenste bezoeker

Op 23 februari was Zwemcentrum Rotterdam jarig en vierde haar 5-jarig bestaan. Precies 5 jaar geleden opende het zwemcentrum haar deuren en verving daarmee het oude Zwembad Charlois. Ook werd de 1,5 miljoenste bezoeker extra in het zonnetje gezet. Reden voor een feestje!

Elise van de Vreugde, sinds 1 april 2020 locatiemanager van Zwemcentrum Rotterdam, vertelt trots over haar bad: ‘De afwisseling van ons zwembad maakt deze sportomgeving zo uniek. Van grote topsportevenementen tot specifiek zwemaanbod voor de Rotterdammer. Of je hier nu op zwemles zit, bij een topsportevenement komt kijken of ’s avonds na werk nog komt aquasporten, ik denk dat menig Rotterdammer hier in de afgelopen vijf jaar wel een keer is geweest.’

1,5 miljoenste bezoeker
Fanatiek aquasporter Bart Daalman werd opgewacht en verrast door Elise. Reactie Bart Daalman (37 jaar); ‘Dit is toch superleuk! Ik zou eigenlijk gaan aquasporten vandaag en zit nu opeens met jullie aan de koffie en taart. Wat een verrassing. Ik kom al vanaf de eerste dag in dit zwembad. Drie keer in de week ben ik hier voor de aquasportlessen. Bart woont in de buurt en is in 3 keer rollen in het zwembad. Inmiddels heeft hij alle lessen wel een keer gevolgd en is inmiddels een bekende voor veel medewerkers van het Zwemcentrum. “Iedere instructeur heb ik al ervaren en het leuke is dat ze allemaal hun eigen expertise hebben. De afwisseling vind ik heel prettig, zo stem ik mijn training af op waar ik die dag zin in heb.’
In de afgelopen vijf jaar gingen zo’n 1,5 miljoen bezoekers hem voor. Van jong tot oud verwelkomden we zo’n 650.000 zwemmers van verenigingen of (topsport)evenementen, ruim 300.000 fanatieke zwemmers (recreatief, aquasport en banenzwemmen) en zo’n 400.000 zwemlessers.

Zwemcentrum Rotterdam is onderdeel van Sportbedrijf Rotterdam. Het doel is heel simpel: iedere Rotterdammer in beweging krijgen en houden. Elise: ‘daar zetten we ons elke dag weer keihard voor in. Mooi om te zien dat bezoekers als Bart daar zo van genieten’.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten