21 juli 14:32

Aanleveren

foto Jeffrey en Judith op de stoep like je wijk bloemhof

Woonstad Rotterdam komt naar je toe

Je weet misschien al dat je maandagmiddag zo binnen kunt stappen bij het Buurtpunt Bloemhof van Woonstad Rotterdam? Maar voor het delen van een zorg of voor het melden van een klacht hoef je niet altijd je huis uit. Ze komen ook naar je toe. 

Jeffrey en Judith staan bij je op de stoep

Heb je een vraag of een klacht gemeld? Dan kan het zo zijn dat Jeffrey (Projectmanager Buurten Woonstad Rotterdam) en Judith (Dagelijks Onderhoud Woonstad Rotterdam) bij je op de stoep stonden om te kijken naar je melding. 

“Sinds 10 oktober 2023 hebben we al veel meldingen opgepakt. Denk aan het herstellen van kieren en gaten en het verwijderen van schimmel. Of het zoveel mogelijk tegenhouden van tocht door het plaatsen van tochtstrips”, vertelt Jeffrey. “Het is belangrijk dat bewoners blijven melden wat ze zien en ervaren in hun woning. Judith en ik komen langs om het probleem te zien en te bespreken. We weten dan goed wat het probleem is, of we het kunnen oplossen en zo ja hoe. Daar zijn bewoners die we hebben bezocht blij mee. Ze vinden het fijn dat we de tijd nemen om naar de melding te kijken en mee te helpen aan een oplossing. We nemen dat ook echt serieus.”

Heb je een vraag, zorg of klacht voor Woonstad Rotterdam? Neem dan contact op met Jeffrey via bloemhofzuid@woonstadrotterdam.nl. Dan komen Jeffrey en Judith bij jou langs!

Op verschillende plekken in de buurt 

“Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk bewoners te spreken. Vragen te beantwoorden en zorgen te verkleinen. Maar ook om problemen die bewoners nu al hebben in de woning zoveel mogelijk op te lossen. We weten dat bewoners niet altijd naar ons komen. Daarom vinden we het belangrijk om ook zelf naar de bewoners toe te gaan en organiseren we informatiedagen op verschillende plekken in de buurt”, vertelt Jeffrey. Deze informatiedagen worden een combinatie van nuttig en leuk. “Er zijn collega’s met wie je kan praten. Maar je kunt er ook eten en drinken. Of samenkomen met je buurtgenoten”. 


Met de informatiedagen door de buurt:

  • Kun je Woonstad Rotterdam op zes verschillende plekken in Bloemhof tegenkomen;
  • Krijg je antwoord op je vragen over je buurt en woning;
  • Kan je jouw zorgen bespreken; 
  • Worden problemen in je woning zoveel mogelijk opgelost;
  • Hoort Woonstad Rotterdam graag hoe je woont.


Meer informatie over wanneer en het programma komt nog. Houd www.bloemhofzuid.nl in de gaten. 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten