22 februari 06:38

Aanleveren

verbouwing

Wijkpost wordt verbouwd naar Wijkhub

De Wijkpost Hillesluis is de komende weken gesloten. Het pand wordt namelijk verbouwd en uitgebreid tot wijkhub. De gemeente Rotterdam wil dicht bij de bewoners zijn. Een van de manieren waarop de gemeente dit wil bereiken is door in elke wijk een wijkhub te hebben. Het is een plek waar medewerkers van de gemeente werken en waar bewoners met vragen en ideeën voor de wijk terecht kunnen. Maar u kunt er natuurlijk ook binnenlopen om een praatje te maken.

In Hillesluis wordt de Wijkpost Hillesluis verbouwd en uitgebreid tot wijkhub. Harry Kraaijeveld, wijkmanager Hillesluis: ‘Voor de verbouwing is het noodzakelijk dat de bekende wijkpost aan de Riederlaan een aantal weken dicht is. Maar dat betekent niet dat u ons niet kunt bereiken. De collega’s van Team Hillesluis zijn gewoon in de wijk aanwezig. Dit zijn niet alleen collega’s van de gemeente, maar onder andere ook van de politie en het jongerenwerk. Wilt u ons spreken, bel ons of stuur een bericht om een afspraak te maken. Dan spreken we af op een andere plek in de wijk’.

Opening wijkhub.
Het pand Riederlaan 79-81 is enkele weken gesloten. Harry: ‘We weten niet precies hoe lang. We kijken tijdens verbouwing of het misschien mogelijk is een deel van het kantoor al te gebruiken.’ In deze nieuwsbrief en via social media houden we u op de hoogte wanneer
de locatie geopend wordt. Ook straks is het de plek waar u de medewerkers vindt van Team Hillesluis!

Contactgegevens
> Wijknetwerker Jacqueline Gullit – 06-57257072 – j.gullitschouten@rotterdam.nl
> Wijkmanager Harry Kraaijeveld – 06-19277888 – h.kraaijeveld@rotterdam.nl

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten