21 juli 14:24

Aanleveren

saltlake_lian-4351

Verloren Jeugd: theatervoorstelling over waargebeurde verhalen van Rotterdamse jongeren

Deze week speelt het Rotterdams Wijktheater haar nieuwste voorstelling Verloren Jeugd van donderdag 13 juni t/m zaterdag 15 juni in de Hillevliet.

Verloren Jeugd vertelt de waargebeurde verhalen van jongeren die vanwege het toeslagenschandaal uit huis zijn geplaatst. Achter doorzichtige muren ontvouwt zich de strijd van een broer en twee zusjes. Drie jonge mensen die alleen nog maar elkaar hebben wanneer de hele wereld zich tegen hen lijkt te keren. Net als de buren, leerkrachten, jeugdzorgmedewerkers en alle andere omstanders ben je getuige van het drama dat zich voltrekt in hun levens, maar ook van hun onderlinge dynamiek en overlevingskracht.

Een intieme en muzikale voorstelling over kinderen die terechtkwamen in een onpersoonlijk systeem, die noodgedwongen volwassen beslissingen moesten nemen. Maar ook over de veerkracht van jonge mensen die in het hier en nu proberen af te rekenen met de demonen uit het verleden.

Donderdag 13 juni, vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni om 20.00 in de Hillevliet, Hillevliet 90 Rotterdam.

Het Rotterdams Wijktheater werkt met een pay what you can systeem. Iedereen is dus van harte welkom. Kom, luister en laat je raken!
Reserveer je kaartje op www.rotterdamswijktheater.nl

Bedankt voor de inzending, Nadja!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten