23 juni 22:29

Aanleveren

Update-Bloemhof-Festival-Bellita-Carol-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-kM7kO-e1655389689245-pqej0iwblfi46k0zix9xkh0y5nhar0x5d8z3p1gjkw

Update Bloemhof Festival: Bellita Carol!

We zijn ontzettend blij dat Rotterdamse zangeres en duizendpoot Bellita Carol te zien en te horen is tijdens het Bloemhof Festival op zaterdag 18 juni. Ze zal niet alleen het OPEN PODIUM presenteren vanaf 14.30 uur, maar eerder ook zelf optreden en vrouwen uit Bloemhof begeleiden die het podium zullen betreden vanuit het project ‘Zingen met zelfvertrouwen’.

Alvast een voorproefje? Check Spotify via: https://spoti.fi/3zGA7hd
Meer over het Bloemhof Festival: https://bit.ly/3MWzL92

Met een warme sound en betekenisvolle teksten, weet singer- en songwriter Bellita Carol je te raken. Met invloeden van (neo-)soul, gospel en reggae, is ze een ware belichaming van een multifaceted woman. De Rotterdamse schone komt uit een talentvolle familie met vocalisten en instrumentalisten. Met de muzikaliteit in haar bloed, ontdekte ze haar zangtalent op een jonge leeftijd. Het waren de powervocals van Whitney Houston en de uithalen van Mariah Carey die Bellita Carol inspireerde om haar talent verder te ontwikkelen. Haar talent werd erkend als winnares van de SENA Grote Prijs van Rotterdam. Dit succes werd opgevolgd door haar debuut EP Love & Light met de single ‘Calling’ die al over een miljoen keer gestreamd is. Bellita gebruikt haar stem om haar hart te laten spreken. Teksten over (zelf)liefde, bevrijding en empowerment voeren de boventoon in haar muziek. Waar de zangeres zich al van diverse kanten heeft laten horen, bewijst ze dat ze niet te categoriseren is. Haar veelzijdigheid is wat haar zo uniek maakt.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Buurtfeest Roseknoop

Zaterdag 29 juni 13.00 – 17.00 uur Het gonst rondom de Beijerlandselaan! De Roseknoop gaat binnenkort open en