5 maart 05:01

Aanleveren

NHVO-qhf9sglwqhtji5w3i17laahxu8962z027src2ook68-qhv3b7ktc4jdy8i5ugjuehslfstao9ht2zgx9l1uzk

Uitnodiging bijeenkomst over Speeltuin Fuchsiastraat op 5 februari

Afgelopen december hebben Manon Courtin en Harry Kraaijeveld geïnformeerd over de voorlopige openstelling van de speeltuin aan de Fuchsiastraat. De gemeente Rotterdam heeft Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW) gevraagd de openstelling te verzorgen en zijn blij dat BSW dat tot op heden is gelukt. De openstelling zal komende tijd ook worden voortgezet.
Ze hebben aangekondigd dat er begin dit jaar een bijeenkomst voor de wijk wordt georganiseerd over de toekomst van de speeltuin.

De bijeenkomst is inmiddels gepland en zal plaatsvinden op: maandag 5 februari van 19.00 tot 20.30 uur bij speeltuin de Klimroos (Putsebocht 183). U kunt zich aanmelden bij wijknetwerker Naima Draoui (n.draoui@rotterdam.nl).
Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de stand van zaken rond de speeltuin en worden er gedachten gewisseld over uw wensen en ideeën voor de speeltuin en ook of u hier wellicht een bijdrage aan wilt leveren. Vrijwilligers zijn op de speeltuin hard nodig!

Tenslotte wil de gemeente uitspreken dat ze het zeer waarderen dat het bestuur en de vrijwilligers van speeltuinvereniging NHVO zich jarenlang met grote betrokkenheid hebben ingezet voor de kinderen van de wijk en sterk hebben gemaakt voor de openstelling, het onderhoud en alle andere taken van de speeltuin! We kijken uit naar uw komst op 5 februari!

De uitnodiging is/zal maandag 29 januari ook in de omgeving van de speeltuin verspreid worden.

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Bijeenkomst Jongerenraad

Vandaag vond de start bijeenkomst van de Jongerenraad in Bloemhof plaats, die werd geopend met een gezamenlijk diner.

Een veilige en feijne Ramadan

De Essalam moskee trekt veel bezoekers. Team Hillesluis, Buurt Bestuurt Riederbuurt-Noord, moskee en omwonenden zijn hier erg blij