25 juni 04:16

Aanleveren

pandje schoon hillesluis c. Like je wijk

Team Schoon Hillesluis viert 1 jarig bestaan ‘Pandje Schoon’ met activiteitenweek!

In mei 2023 opende ‘Pandje Schoon’ aan de Riederlaan 46, als onderdeel van de nota ‘Schoon in Hillesluis’, met het doel om meer samenwerking met bewoners te bevorderen en de inzet in de wijk te verbeteren. Teamleider Ted van Reiniging leidt het initiatief, waarbij hij en zijn collega’s van Schone Stad dagelijks in de wijk aanwezig zijn vanuit Pandje Schoon. Vandaag starte een speciale week waarin het 1 jarig bestaan met dagelijkse acties centraal staat.

Doe deze week mee aan een activiteit, help daarmee ook aan een schoon en heel Hillesluis.

Dinsdag 28 mei
Een groener Hillesluis! Meer informatie over groen in uw buurt en de MeldR app. Onze wijktuinman deelt gratis plantjes en zaadjes uit. Locatie: Riederlaan 46.

Woensdag 29 mei 
Sportactiviteiten voor de jeugd! Ontdek hoe een poepmachine werkt. Ook is er eten en muziek. Locatie: Stichtseplein.

Donderdag 30 mei 
Schoonmaakactie Samen houden we Hillesluis schoon! Bij een volle zak krijgt u een supermarkt bon van de Dirk van € 10 euro! Op het plein staat een eetkraam van Stichting Philadelphia. Locatie: Stichtseplein.

Vrijdag 31 mei
Feestelijke afsluiting week van Samen houden we Hillesluis schoon! Met een springkussen, muziek, sportactiviteiten voor de jeugd en meer informatie over groen in uw buurt en de MeldR app. Locatie: Stichtseplein.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Buurtfeest Roseknoop

Zaterdag 29 juni 13.00 – 17.00 uur Het gonst rondom de Beijerlandselaan! De Roseknoop gaat binnenkort open en