26 mei 02:33

Aanleveren

re-build-opening-x-South-Explorer-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-5Y6Lo

Opening van RE-BUILD tijdens South Explorer

De Hillevliet is een plek waar mensen, bedrijven en ideeën samenkomen. Een plek met een sociaal hart en een creatieve geest. In de entree van het gebouw vind je INTRO, een plek voor wisselexposities. Deze ruimte bied een creatief podium voor verschillende makers uit Rotterdam. Kortom een openbare ontmoetingsplek waar mensen en beeld elkaar vinden.

RE-BUILD – INTRO: 22 april – 20 mei
RE-BUILD is een tentoonstelling van Nart Ozel en Samyuktha Rajagopal. We leren omgaan met de nieuwe omgeving die ons omringt en hoe het ons helpt onze identiteit vorm te geven. Tijdens het bouwen van dit concept werden ze beïnvloed door de constante verandering om hun heen, vooral binnen Rotterdam-Zuid. Met deze tentoonstelling willen ze deze verschuivingen in het leven van mensen documenteren die hen in de loop der jaren hebben geholpen te transformeren.

Deelnemende kunstenaars: Niya Tsenkova, Mikołaj Stojanowicz, Geertje Brandenburg, Joseph Thabang Palframan, Jochem Mestriner, Brody van Muijden, Sakhi Rajagopal, Sabina Mérida Entocassi & Samar Nasrullah Khan

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten