28 mei 15:52

Aanleveren

Op-het-Bloemhof-Festival-Bloemhoffer-Farid-Sheek-TIM-GRAAG-OOK-IN-CATEGORIE-BLOEMHOF-FESTIVAL-VANDAAG-POSTEN-AUB-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-3j4Ir-768x1024

Op het Bloemhof Festival: Bloemhoffer Farid Sheek

Op 18 juni is het eerste Bloemhof Festival op het Putseplein, in de aanloop presenteren wij jullie wekelijks nieuws over het programma en de artiesten.

Farid Sheek (26) kwam in 2012 als vluchteling naar Nederland en werd al snel door zijn muzikale talenten ontdekt. Inmiddels heeft hij in alle zalen van de Doelen opgetreden. Zijn volgende doel? De daf, een typisch Iraans percussie-instrument, bekender te laten worden in Nederland. “De daf is in Nederland nog niet bekend, maar als het aan mij ligt komt daar snel verandering in”, aldus Farid. Hij is met het instrument opgegroeid en ook op het conservatorium in Iran leerde hij het instrument te bespelen.

Toen Farid net in Nederland kwam volgde hij op het Albeda College een opleiding muziekproductie. Hij stopte daar echter mee toen hij veel aanvragen kreeg voor optredens. Farid werd in Nederland namelijk als nel bekend als pianovirtuoos. Het muzikale talent treed nu op door heel Nederland en geeft daarnaast cursussen en workshops. Farid is te horen en te zien op het podium van het Bloemhof Festival op 18 juni tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Wij zijn trots dat deze muzikant uit Bloemhof komt! #BloemhofFestival #OnsBloemhof

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten