5 maart 04:44

Aanleveren

6ac8fea7-f72a-4eac-ab5e-6cf98c197998

Nummer één van Nederland in sparren

Met trots deelt Abdel-Kwan Rotterdam het recente succes op het NK Sparren 2023. Met 17 A-klasse deelnemers behaalden ze maar liefst 11 gouden, 3 bronzen en 3 zilveren medailles, goed voor 89 punten. Hiermee zijn ze opnieuw gekroond tot beste sparren vereniging van het land, net als vorig jaar.

De leden hebben andermaal bewezen tot de top van Nederland te behoren. Hun vastberadenheid en vaardigheden zijn de kracht. Ze zijn enorm trots op hun onvermoeibare inzet en prestaties.

Een oprecht dankwoord aan de geweldige coaches namens Abdessamia, in het bijzonder aan meester Zouhair. Hij is altijd beschikbaar voor de leden en speelt een cruciale rol in hun succes. Ook willen ze hun diepe waardering uiten voor alle ouders die de leden onvoorwaardelijk steunen en volgen!

En niet te vergeten, de gewaardeerde sponsoren HSM Solutions en ABS-Klimaattechniek, hartelijk dank voor jullie onschatbare steun. Zonder jullie inzet zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Bijeenkomst Jongerenraad

Vandaag vond de start bijeenkomst van de Jongerenraad in Bloemhof plaats, die werd geopend met een gezamenlijk diner.

Een veilige en feijne Ramadan

De Essalam moskee trekt veel bezoekers. Team Hillesluis, Buurt Bestuurt Riederbuurt-Noord, moskee en omwonenden zijn hier erg blij