23 juni 22:35

Aanleveren

meldr

Meld problemen bij de MeldR app

Samen werken we aan een stad die schoon, heel en veilig is. Dag in dag uit zijn we hiervoor in touw. Maar de hulp van de bewoners en ondernemers van Rotterdam is hierbij bijzonder welkom.

Zij kennen hun buurt, lopen er rond en zien waar iets vuil is, of kapot. En willen dat aan de gemeente doorgeven. Omdat ze graag wonen in een schone, hele en veilige stad.

Last van hinderlijk geparkeerde (deel)tweewielers? Is een afvalcontainer vol of een lantarenpaal in de straat stuk? In Rotterdam meld je het met MeldR. De app bevat een kaart waarop je de locatie van de melding kunt aangeven. Ook kun je foto’s en een beschrijving meesturen. Als je dit wilt blijf je op de hoogte van de status van de melding. Je kunt ook anoniem melden.

Je melding komt direct bij de gemeente Rotterdam binnen. De mannen en vrouwen van Stadsbeheer komen in actie om jouw melding op te lossen. Voor een schoon, heel en veilig Rotterdam!

Meldkaart
Een probleem melden via MeldR is snel en gemakkelijk. MeldR heeft een kaart waarop je de meldplek aantikt. Je kunt direct meldingen doorgeven, maar ook achteraf. MeldR kiest een categorie die het beste past bij de melding en het onderwerp. Ook is er de mogelijkheid om een beschrijving en foto’s mee te sturen. Als je wilt, houdt MeldR je op de hoogte van de afhandeling van de melding. Liever anoniem melden? Dat kan ook. 

Beleving van de buurt
In Charlois komen andere signalen binnen over het onderhoud van de openbare ruimte dan in Schiebroek. Elke melding geeft specifieke informatie over de beleving van jouw buurt. Zo weet de gemeente wat er per gebied nodig is. Ook voor de langere termijn. De meldingen worden alleen gebruikt voor het verbeteren van de openbare ruimte.

BuitenBeter
Je maakt nu misschien nog gebruik van de BuitenBeter-app om meldingen te doen. Deze kun je voorlopig blijven gebruiken. De gemeente raadt wel aan over te stappen op MeldR. Met MeldR kan de gemeente meldingen sneller en beter aanpakken.

Je vindt MeldR in de App Store en in Google Play

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Buurtfeest Roseknoop

Zaterdag 29 juni 13.00 – 17.00 uur Het gonst rondom de Beijerlandselaan! De Roseknoop gaat binnenkort open en