27 mei 03:06

Aanleveren

img_7042-1.jpg

Koningsdag op de Beijerlandselaan.Geen kraampjes, maar kleedjes.

Koningsdag op de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk vieren we anders dan u gewend bent! Dit jaar is er een kleedjesmarkt op de Beijerlandselaan en dat betekent dat er geen kramen mogen staan. Bewoners die mee willen doen aan de kleedjesmarkt hoeven zich niet aan te melden. Let op, wilt u meedoen? Zorg dan dat u er vroeg bij bent.

Locatie kleedjesmarkt
De kleedjesmarkt is op de trambaan van de Beijerlandselaan tussen de Randweg en de Slaghekstraat. De stoep, parkeervakken en de rijbaan moeten wel vrij blijven. Let op: op de Groene Hilledijk is geen aangewezen kleedjesmarkt!

Spelregels kleedjesmarkt
U mag een plekje innemen op de trambaan van de Beijerlandselaan tussen de Randweg en de Slaghekstraat op 27 april vanaf 05.00 uur in de ochtend. Uw plek moet om uiterlijk 9.00 uur zijn ingericht. De kleedjesmarkt duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

Afsluitingen
De Beijerlandselaan wordt voor alle verkeer afgesloten tussen de Randweg en de Slaghekstraat vanaf 26 april 23.00 uur tot 27 april uiterlijk 20.00 uur. Dit wordt met borden aangegeven. Geparkeerde voertuigen mogen binnen de afsluiting blijven staan. Wegrijden mag alleen als dat stapvoets gebeurt in verband met eventuele voetgangers
op de rijbaan. Na het verlaten van de Beijerlandselaan kunt u dus pas weer terug als de weg is vrijgegeven. Heeft u nog vragen dan kunt u ook altijd even langskomen bij het Alliantiehuis Hand in Hand, Beijerlandselaan 167A.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten