2 maart 16:52

Aanleveren

Komt-jouw-peuter-ook-spelen-bij-De-Rotterdamse-Peuterschool-extra-media-LikeJeWijk-KzxyC

Kom je ook spelen bij De Rotterdamse Peuterschool?

Dit is De Rotterdamse Peuterschool
Op de peuterschool praat, zingt, bouwt, fietst, lacht, puzzelt, rent en speelt jouw kind met leeftijdsgenootjes uit de buurt. Ondertussen leert hij of zij van alles, zoals nieuwe woorden of een jas aantrekken. ‘Spelenderwijs leren’ noemen we dat. De pedagogisch medewerkers bedenken steeds weer nieuwe activiteiten, passend bij de ontwikkeling van jouw peuter. Ze werken met een programma voor voorschoolse- en vroegschoolse educatie (VVE). Dat houdt in dat er bepaalde thema’s in het schooljaar worden behandeld die goed passen bij de belevingswereld van een peuter. Op die manier prikkelen ze de zintuigen en de ontwikkeling van taal, motoriek en sociale vaardigheden. Ook leren ze peuters omgaan met emoties.

Een kijkje achter de schermen
De locaties bevinden zich meestal in basisscholen. Zij zorgen ervoor dat onze groepsruimtes uitdagend ingericht zijn. De peuters kunnen met verschillende materialen spelen en er is veel te ontdekken in alle verschillende speelhoeken. Ze werken intensief samen met de bassischool, zodat jouw kind spelenderwijs vertrouwd raakt met school. Als jouw kind straks vier jaar is dan zorgen ze voor een warme overdracht. De school weet dan precies waar jouw kind goed in is en op welke vlakken hij of zij misschien nog extra begeleiding nodig heeft.

Kijk op de website voor een locatie in de buurt: www.derotterdamsepeuterschool.nl/locatie/

Ben je geïnteresseerd in één van de locaties van De Rotterdamse Peuterschool? Wil je je kind meteen inschrijven? Of heb je een andere vraag? Dan kun je mailen naar plaatsing@peuterenco.nl of bellen naar (010) 477 10 09.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Steunouder gezocht!

Een nieuwe oproep vanuit Steunouder! Een moeder met vijfjarige zoon zoekt een andere moeder met een kind in

Bijeenkomst Jongerenraad

Vandaag vond de start bijeenkomst van de Jongerenraad in Bloemhof plaats, die werd geopend met een gezamenlijk diner.