25 juni 04:06

Aanleveren

like je wijk NPRZ uitreiking aandebak garantie

Jullie zijn the lucky few…

Het was een feestelijke bijeenkomst in Theater Zuidplein vanmiddag. Bijna 60 studenten (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker, (persoonlijk) begeleider maatschappelijke zorg, verpleegkundige, verzorgende IG, helpende/dienstverlening zorg & welzijn uit Rotterdam-Zuid ontvingen een AanDeBak-garantie. Daarmee zijn zij zeker van een baan zodra ze hun opleiding afronden. De Rotterdamse kinderopvang- en zorgorganisaties die daar garant voor staan reikten de certificaten persoonlijk uit. Wethouder Tim Versnel sprak de studenten toe: “Jullie zijn the lucky few. Je hebt niet alleen een uitzonderlijk verstandige keuze gemaakt met deze studie, je bent ook nog eens zeker van werk.”

Dank je wel Cecilia Moyano Adriaanse en Jermain Ferrier voor het hosten van deze bijeenkomst. Meer weten over de AanDeBak-garantie? Kijk hier ➡ www.aandebakgarantie.nl

Over de AanDeBak-garantie Nu bieden zestien Rotterdamse organisaties jaarlijks 831 AanDeBak-garanties voor mbo-studenten die wonen op Rotterdam-Zuid. Hiermee zijn zij aan het begin van hun opleiding in de techniek, transport, zorg, kinderopvang, food of veiligheid zeker van een baan als ze hun diploma halen. Zo draagt het Nationaal Programma Rotterdam Zuid bij aan een goede start op de arbeidsmarkt voor jongeren op Zuid, in sectoren waar toekomst is voor hen.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Buurtfeest Roseknoop

Zaterdag 29 juni 13.00 – 17.00 uur Het gonst rondom de Beijerlandselaan! De Roseknoop gaat binnenkort open en