27 maart 19:44

Aanleveren

publiek

Hulp bij geldzorgen

Boodschappen die duurder worden en een steeds hogere energierekening. Of iemand nu veel of weinig verdient, iedereen krijgt ermee te maken en we betalen allemaal meer.

Het kan zijn dat je hierdoor geldzorgen hebt. Op deze pagina lees je alle hulp en advies van de gemeente over geldzaken zoals energietoeslag, bijzondere bijstand, gemeentebelasting, betalingsregelingen en kwijtschelden: https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/geldzorgen/

Kan je jouw rekeningen niet op tijd betalen? Of heb je een andere vraag over dit onderwerp? Wacht dan niet en ga naar een Vraagwijzer bij jou in de buurt. In Feijenoord vind je deze in de Publiekslocatie aan de Maashaven O.Z. 230. Je kan hier van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur binnenlopen.

Daarnaast kan je de Vraagwijzer telefonisch bereiken, via 14 010 (als je een buitenlands abonnement/provider hebt, via +31 10 267 16 25)

Of online, via https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/vraagwijzer/

Foto Arnoud Verhey – Publiekslocatie Feijenoord

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Wijkagenten Bloemhof

Wie is mijn wijkagent in Bloemhof? Wijkagenten zijn uw eerste aanspreekpunt wanneer u iets wilt bespreken dat geen

Ramadan in Hillesluis

De Ramadan, de vastenmaand voor moslims is gestart. Gedurende een hele maand mogen moslims vanaf de dageraad tot

Zondagsdienst in Hillesluis

Ook op zondag is er genoeg werk in Hillesluis! Open containers, graffiti, weesfietsen. Onze handhavers werken vol energie