28 mei 17:00

Aanleveren

Heerlijk-eten-en-drinken-op-het-Bloemhof-Festival-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-SHdtj

Heerlijk eten en drinken op het Bloemhof Festival!

Zaterdag 17 juni 2023 vieren we voor de tweede keer het Bloemhof Festival!

Jong en oud zijn van harte welkom van 12.00 tot 18.00 uur op het Putseplein, achter basisschool De Sleutel. Het Bloemhof Festival is vóór en dóór de wijk georganiseerd. De thema’s die centraal staan zijn bloemen, kunst, natuur en cultuur. De toegang is helemaal gratis. Kom ook naar het Bloemhof Festival en vier samen met bewoners, ondernemers en organisaties de mooie dingen in de wijk!

Naast optredens van verschillende artiesten, workshops, activiteiten en kraampjes is er ook heerlijk eten en drinken aanwezig! Zo maakt Ayse Gür Ören samen met andere vrijwilligers Sarma broodjes. Sarma is gemaakt met wijnbladeren die met rijst gevuld worden.

Verder maken ze ook nog Kisir, oftewel bulgursalade. Het is een licht gekruide oranje/rood kleurige en koude bulgur salade met allerlei frisse en sappige groenten.

Ook wordt er eten verzorgd door onder andere Annie van Riemsdijk, Stichting Birlik, Masjid Ghausia, Wijkpastoraat De Put en Blend. Heb jij zin om dit te proeven? Kom dan naar het Bloemhof Festival!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten