25 juni 23:47

Aanleveren

Gratis-Rechtshulp-bij-Stichting-Je-Goed-Recht-aan-de-Beijerlandselaan-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-IJTq4

Gratis Rechtshulp bij Stichting Je Goed Recht aan de Beijerlandselaan

Op donderdagmiddag 21 september opent Stichting Je Goed Recht een splinternieuwe ‘winkel’ aan de Beijerlandselaan 136b. Vanaf dit najaar vind je ons kantoor op deze plek in het midden van de bruisende wijk Hillesluis.

De winkel is er voor iedereen. Bewoners, ondernemers, wijkpartners, en andere geïnteresseerden nodigen we van harte uit om bij ons binnen te lopen. We vertellen je graag meer over onze organisatie, helpen je direct met juridisch advies of bij het maken van een afspraak. Onze winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.30 – 15.30. Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een van de spreekuren? Of gewoon even kennismaken? Je bent van harte welkom!

Stichting Je Goed Recht biedt gratis rechtshulp aan Rotterdammers. Tijdens onze spreekuren in verschillende wijken in Rotterdam geven we advies en helpen we met juridische vragen. Heb je bijvoorbeeld een probleem met je woning of huurbaas? Of is er iets veranderd aan je werk, uitkering of pensioen? Heb je vragen over familie, een huwelijk, erfenis of omgangsregeling? Of heb je hulp nodig bij een probleem met een verzekering, telefoon- of energiecontract? Maak dan snel een afspraak voor een van onze spreekuren. Iedere dinsdag tussen 12.00 en 15.00 en donderdag tussen 09.30 en 12.30 kun je terecht bij ons spreekuur bij het Huis van de Wijk de Hillevliet.

Voor een afspraak bel, app, of mail je naar: 06-27 14 02 12 of afspraak@stichtingjegoedrecht.nl.

De hulp is gratis.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten