28 maart 00:58

Aanleveren

Beeld-energietoeslag-digitaal-scherm_1920x1080px_RGB-scaled-pqcgkdr0nil81d31of1g0spthxkb44xsvru223c17k

Energietoeslag voor Hillesluizenaren met minimuminkomen

Heb je een minimuminkomen of iets meer? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de energietoeslag van € 800,-. De gemeente Rotterdam heeft ruime inkomensgrenzen. Je komt eerder voor de energietoeslag in aanmerking dan je misschien denkt!

Je kunt de energietoeslag aanvragen bij gemeente Rotterdam. De energietoeslag kun je gebruiken voor de stijgende kosten voor energie.

Bij welk inkomen
Bij welk inkomen kun je de energietoeslag aanvragen? Dat hangt af van de situatie, bijvoorbeeld of je alleen woont, of AOW hebt. Kijk hiervoor op www.rotterdam.nl/energietoeslag. De gemeente kijkt naar het inkomen dat je had in januari 2022. De energietoeslag kun je nog in heel 2022 aanvragen.

Hulp bij aanvragen
Het aanvragen van de energietoeslag gaat digitaal, met een DigiD. Heb je graag hulp bij de aanvraag, bijvoorbeeld als het online niet lukt? Bel 14 010, of ga naar de Vraagwijzer of het Huis van de Wijk in de buurt.

Vertel het verder
Kom je niet in aanmerking, maar misschien wel iemand anders in je omgeving? Vertel hem of haar dan over de energietoeslag!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Wijkagenten Bloemhof

Wie is mijn wijkagent in Bloemhof? Wijkagenten zijn uw eerste aanspreekpunt wanneer u iets wilt bespreken dat geen

Ramadan in Hillesluis

De Ramadan, de vastenmaand voor moslims is gestart. Gedurende een hele maand mogen moslims vanaf de dageraad tot

Zondagsdienst in Hillesluis

Ook op zondag is er genoeg werk in Hillesluis! Open containers, graffiti, weesfietsen. Onze handhavers werken vol energie