21 juli 16:17

Aanleveren

Like je wijk Hillesluis wijkkrant Niels en Rosanna voor Wijkhub

Een warm welkom

‘We zijn erg warm ontvangen door de mensen en organisaties in Hillesluis, het zegt iets over de sfeer, de wijk en het goede werk van onze voorgangers.’ We spreken Niels en Rosanna in de wijkhub aan de Riederlaan 79, sinds een aantal maanden zijn zij de nieuwe wijkmanager en wijknetwerker en werkzaam in Hillesluis.  Een goed moment om hen nog een keer voor te stellen. 

Wijkmanager Niels Hoogwerf werkt 17 jaar bij de gemeente Rotterdam en voorheen was hij wijkmanager in Rotterdam West. Hij wandelt graag in zijn vrije tijd en is een echte Feyenoord fan. ‘Ik ben de verbindende schakel tussen de gemeente en de wijk’. 

Rosanna Moti is wijknetwerker en ze werkt aan een zo groot mogelijk netwerk in Hillesluis. ‘Door veel mensen te kennen en contacten te onderhouden kunnen we samen meer voor elkaar krijgen.’ vertelt Rosanna.

‘Rosanna en ik werken met veel collega’s samen om met bewoners iedere dag kleine stapjes te zetten, op weg naar een nog mooier Hillesluis. Je kunt ons altijd mailen, bellen of een appje sturen, natuurlijk ben je welkom in de wijkhub aan de Riederlaan 79 of spreek ons aan in de wijk, tot snel!’, vertelt Niels.

Contact?
Niels Hoogwerf, tel: 06-24565588 
Email: naj.hoogwerf@rotterdam.nl

Rosanna Moti, tel: 06-41796276
Email: rs.moti@rotterdam.nl

🗞 Dit nieuws en andere artikelen zijn ook te lezen in de zomereditie van de Like je Wijk WijkKrant van Hillesluis, te lezen via:https://tinyurl.com/3y6u2wrs. De wijkkrant niet ontvangen? Te verkrijgen in de wijkhub, Huis van de wijk Riederkwartier, het Alliantie Huis en buurtkamer Slaghekbuurt.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten