25 juni 23:59

Aanleveren

ab-9

Een mijlpaal vol vreugde: Terugblik op het 25-jarig jubileum van Abdel-Kwan Rotterdam

Donderdag 22 juni vierde Abdel-kwan Rotterdam met veel enthousiasme hun 25-jarig bestaan! Het was een geweldig feest waarbij hoofdmeester Abdel en juf Loubna iedereen mee nam op een reis door de geschiedenis van de vereniging in de afgelopen 25 jaar. Ze keken met trots terug op hoe de vereniging zich heeft ontwikkeld tot een belangrijke sportvereniging in Rotterdam.

Het was ook een moment van bezinning waarbij ze stilstonden bij de vrijwilligers die ons helaas ontvallen zijn: Brian in 2020 en Abdelkadir in 2021. Ze herinnerden zich hun toewijding en betrokkenheid, en hun nalatenschap zal altijd voortleven in alle harten.

Tijdens het jubileum werden ook een aantal bijzondere mensen geëerd. Zo ging de ereprijs naar Marco Pastors, de Trainer van het Jaar-award naar Louis Fase, de Vrijwilliger van het Jaar-award naar Hassan Itzari, de Supporter van het Jaar-award naar Kim Hosseini, en de Sporter van het Jaar-award naar Maysan Bousnane, voor de goede zorgen kreeg Zahra Misami een award en voor de categorie puntjes op de i, gaven ze Hanane Habchi een award voor al haar inzet en werk voor de vereniging. De chebakkia moeders kregen ook een award omdat zij van onschatbare waarde zijn.

Het was een dag vol vreugde, waarbij oude leerlingen, ouders, trainers, topsporters en vrienden uit de gemeente samenkwamen. Ze willen graag iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om aanwezig te zijn, inclusief NPRZ, Sportsupport, Gemeente Rotterdam, de wethouder van Sport, Basisschool Risala, Sportbedrijf en de kinderburgemeester. Jullie aanwezigheid en steun hebben deze dag extra bijzonder gemaakt.

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen bij het organiseren van deze prachtige dag. Jullie inzet en toewijding hebben ervoor gezorgd dat dit jubileumfeest een onvergetelijke ervaring werd.

Het was een dag vol lachende gezichten, mooie herinneringen en versterking van banden. Ze kijken met trots terug op de afgelopen 25 jaar en zijn klaar voor de volgende hoofdstukken van Abdel-Kwan Rotterdam. Samen blijven ze zich inzetten om de vereniging verder te laten groeien en om meer mensen te inspireren met de kracht van sport.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit bijzondere jubileumfeest. Ze kijken uit naar de toekomst en hopen jullie allemaal weer te zien bij Abdel-Kwan Rotterdam!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten